Brøndby strand dartklub afholder

Dartens dag søndag d.09-02 kl.11:00-15:00

Søndag d. 9. februar bliver en stor dag for dartsporten i Danmark. Her arrangerer Dansk Dart Union nemlig Dartens Dag 2020 og det kan du være med til i din lokale dartklub.Dart er en sport, der de seneste år har oplevet en betydelig fremgang på flere fronter. Nu kan du prøve kræfter med spillet, når dartklubber landet over i samarbejde med Dansk Dart Union inviterer til Dartens Dag 2020 kl. 11.00 til 15.00. Du kan finde din nærmeste dartklub der holder åbent hus på www.dartensdag.dk.

Interessen for dartsporten er støt stigende. Ude i den store verden bliver sporten overværet af millioner af tv-seere, når de store stjerner indtager scenerne på ofte fuldstændig udsolgte arenaer, og senest nåede nyhederne om den engelske kvindespiller Fallon Sherrocks præstationer ved VM 2020 ud på forsiderne verden rundt.

Også i Danmark bliver dart mere og mere populært. Dansk Dart Union (DDU), der er den officielle idrætsorganisation for dart i Danmark, har på 10 år oplevet næsten en fordobling af medlemstallet fra 1.719 medlemmer i 2008 til 3.371 medlemmer i 2018. Derudover skal Nordic Darts Masters afvikles i 2020 i et forventet udsolgt Forum i København og WDF VM 2021 afholdes i Esbjerg.

DDU har nu offentliggjort et af de tiltag der i 2020 skal være med at rykke sporten endnu et skridt i den rigtige retning, da de inviterer til ”Dartens Dag 2020” søndag d. 9. februar for at udbrede kendskabet til dart i den danske befolkning. Det fungerer på den måde at DDU i samarbejde med tilmeldte klubber promoverer dagen og at den lokale dartklub så holder åbent hus for træning søndag d. 9. februar. Du kan læse mere om dagen på www.dartensdag.dk.


Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.